Monica Ghiurco
S-a născut pe 30 noiembrie 1973, de Sfântul Andrei, în localitatea Dej din judeţul Cluj. În 2014, a dobândit titlul ştiinţific de doctor în ştiinţe economice, domeniul relaţii economice internaţionale, la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj- Napoca. Din 2002, a devenit redactor-prezentator în cadrul Direcţiei Ştiri, iar din 2013 este jurnalist senior TVR.
Monica Ghiurco (1).jpg
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco 11 mai 2020
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco (3).jpg
Monica Ghiurco (1).jpg
Monica Ghiurco (1).jpg
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco 11 mai 2020
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco (3).jpg
Monica Ghiurco (1).jpg

A urmat Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai" din Baia Mare, profilul matematică-fizică. Este licenţiată a Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, specializarea Turism-Servicii.

În timpul studenţiei a descoperit jurnalismul, care cu timpul a devenit o pasiune puternică. A profesat timp de trei ani la catedră, ca asistent universitar în cadrul Departamentului de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul UBB, iar de 15 ani s-a stabilit în Bucureşti. Din februarie 2002 a devenit redactor-prezentator în cadrul Direcţiei ŞtiriTeleviziunii Române, iar din 2013 este jurnalist senior TVR.

Timp de 4 ani a fost reporter acreditat la Guvern, în paralel prezentând principalul jurnal al zilei de pe TVR 1. Ulterior, a devenit prezentator al Orei de ştiri de pe TVR2, moderator de talk-show, producător şi realizator de emisiuni de politică internă şi ediţii speciale.

În perioada august 2008 - noiembrie 2010  a coordonat Departamentul Social Politic Economic din cadrul Direcţiei Editoriale din SRTV, în paralel cu activitatea de la Ştiri. A absolvit un master în Securitate şi Apărare Naţională la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I" din Bucureşti, iar în 2009 cursurile Colegiului Naţional de Apărare, promoţia a 7-a.

Timp de 3 ani a fost prezentatoarea şi producătoarea Orei de ştiri de week-end (pe TVR 2), o emisiune care îmbină ştirile cu scurte dezbateri şi analize pe temele cele mai importante ale zilei. Din 2004 până în 2010 a realizat şi prezentat emisiunea Agenda politică de pe TVR 1, în fiecare duminică, împreună cu reputatul analist politic Iosif Boda - emisiune de sinteză a evenimentelor politice interne. Audienţele realizate au impus emisiunea ca fiind cea mai urmărită şi mai longevivă analiză politică difuzată de posturile româneşti de televiziune.

Este realizatorul seriei de filme documentare istorice Moştenirea clandestină, din care deja au fost finalizate şi difuzate zece episoade, la TVR 1 şi TVR Internaţional, film premiat de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR) în 2013.

În campania pentru alegerile prezidenţiale din 2014 a moderat seria de dezbateri din cadrul emisiunii electorale Preşedinte pentru România la TVR 1.

A realizat magazinul de actualitate economică „Banii tăi”, la TVR 1, care s-a difuzat în fiecare vineri, de la ora 17:30.

„Sunt perseverentă, pentru că nu mă las când trebuie să duc o treabă până la capăt. Ambiţioasă, pentru că vreau să îmi depăşesc permanent condiţia. Altruistă, pentru că ţin foarte mult la oameni şi norocoasă pentru că am reuşit să ajung să fac ceea ce îmi place: televiziune.
Motto-ul în care cred este: «Omul este suma acţiunilor sale, a ceea ce a făcut, a ceea ce poate face. Nimic altceva.» (Mahatma Gandhi)".

Arhiva articole
Românii, mediatori de pace. Premieră „Moştenirea clandestină”, joi, la TVR 1 | VIDEO
marţi, 01 august 2023
Monica Ghiurco ne-a propus, în noul episod al seriei, o analiză a rolului jucat de români în medierea conflictului în Războiul din Vietnam. Care au fost argumentele cu care i-am convins să înceapă dialogul și de ce este atât de puțin cunoscut succesul ca mediator al României ați putut afla joi, 3 august, de la ora 22.00, la TVR 1.
Atomi pentru pace. Programul nuclear al României comuniste | VIDEO
miercuri, 26 iulie 2023
Monica Ghiurco ne-a propus, în noul episod din seria „Moștenirea clandestină”, o analiză a politicii nucleare din vremea României comuniste. Cine a fost Horia Hulubei şi ce rol a avut în aşezarea României printre ţările-cheie în dezvoltarea fizicii atomice am aflat joi, 27 iulie, de la ora 21.45, la TVR 1.
„Moștenirea clandestină”, un nou sezon - în ianuarie, la TVR 1 | VIDEO
joi, 06 ianuarie 2022
O poveste veche de mai bine de 100 de ani - Tezaurul românesc de la Moscova - este subiectul filmului în trei părţi realizat de Monica Ghiurco şi se difuzează joia, din 6 ianuarie, la TVR 1.
Află tot ce trebuie să ştii despre „Banii tăi”!
miercuri, 03 noiembrie 2021
Emisiunea realizată şi prezentată de Monica Ghiurco a intrat în sezonul cu numărul 13 – un „13” norocos pentru toţi telespectatorii. Informaţii extrem de utile pentru această perioadă dificilă vin în fiecare vineri, de la 17.30, la TVR 1.
Politica externă a României în regimul Ceauşescu, la
marţi, 26 ianuarie 2021
Miercuri, 27 ianuarie, de la ora 22:00, la #TVR1 ​, ați putut urmări un nou episod despre politica externă a României din perioada regimului comunist. Monica Ghiurco şi invitaţii ei au discutat despre perioada 1965-1989. | VIDEO
vineri, 10 iulie 2020
Monica Ghiurco v-a invitat să urmăriți, în direct, o nouă ediție a emisiunii "Banii tăi", sâmbătă, 11 iulie, ora 17.30. Invitat special: Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu.
Analiza
marţi, 02 iunie 2020
De la o săptămână la alta, crește accentul pe economie în toată lumea, în fața pericolului unei crize alimentare fără precedent cauzată de pandemie.
Analiza
luni, 25 mai 2020
„Un virus microscopic ne-a adus în genunchi și încă nu știm ce să facem”, a afirmat , în deschiderea lucrărilor Adunării OMS , secretarul general al ONU, Antonio Guterres. Un articol semnat de Monica Ghiurco, realizator al emisiunii "Banii Tăi".
Analiza
marţi, 19 mai 2020
Monica Ghiurco, realizator al emisiunii "Banii Tăi", continuă analiza la zi a situației economice și politice determinate de pandemie, oferind "informație relevantă, confirmată din surse demne de încredere, interne și externe".
Analiza „Banii Tăi
luni, 11 mai 2020
„În mod inevitabil, criza economică va fi însoțită și de declinul politic, dacă guvernele eșuează în relansarea activității economice, nu reușesc să protejeze populația și să atenueze dezastrul social." Un articol semnat de Monica Ghiurco.
Analiza
luni, 04 mai 2020
"Cum stăm, după încă o săptămână de pandemie?" O analiză a situației la zi, semnată de Monica Ghiurco, realizator "Banii Tăi".
Impactul plăților cu cardul, o analiză de actualitate | VIDEO
vineri, 13 martie 2020
Vineri, 13 martie, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 22:50, pe TVR1, TVR1 HD și online pe TVR+.
O nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi” pe TVR1 | VIDEO
vineri, 06 martie 2020
Vineri, 6 martie, ați putut urmări o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 23:20, pe TVR1, TVR1HD și online pe TVR+.
sâmbătă, 29 februarie 2020
Vineri, 28 februarie, de la ora 23:00, pe TVR1, TVR1 HD și online pe TVR+, Monica Ghiurco ne-a propus o nouă ediţie a emisiunii "Banii tăi".
O nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, la TVR 1 | VIDEO
vineri, 21 februarie 2020
Vineri, 21 februarie, ați urmărit o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 23:00, pe TVR 1 și online pe TVR+.
Sezon nou „Banii tăi” la TVR 1, din 14 februarie
vineri, 14 februarie 2020
Magazinul de actualitate economică „Banii tăi” revine la TVR 1 cu ediţii în premieră. Monica Ghiurco ne dă întâlnire în fiecare zi de vineri, la ora 23.00, imediat după filmul serii.
„Banii Tăi”: despre audit financiar și investiții în turism, la TVR1 | VIDEO
duminică, 24 noiembrie 2019
Luni, 25 noiembrie, de la ora 17:00 pe TVR 1, TVR 1 HD și online pe TVR+, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”.
Economistul Nouriel Roubini în exclusivitate la „Banii Tăi”
duminică, 17 noiembrie 2019
Luni, 18 noiembrie, ați urmărit, la TVR 1 HD și TVR 1, o ediție a emisiunii „Banii Tăi”, dedicată fenomenelor economice mondiale ce pot afecta țara noastră.
Interviu cu Costin Lianu despre fondurile europene, la „Banii Tăi”
duminică, 03 noiembrie 2019
Luni, 4 noiembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:00, pe TVR1 și online pe TVR+.
Interviu în exclusivitate cu Virgil Popescu, la „Banii Tăi”
luni, 28 octombrie 2019
Luni, 28 octombrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:00, pe TVR1 și online pe TVR+.
Interviu cu omul de afaceri Valer Blidar, în emisiunea „Banii Tăi”
duminică, 13 octombrie 2019
Pe 14 octombrie, o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:00, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: licitațiile și investițiile în domeniul infrastructurii feroviare și pentru metroul bucureștean.
Piața muncii și salariile, luni la „Banii Tăi”
duminică, 06 octombrie 2019
Luni, 7 octombrie, urmăriți o nouă ediție „Banii Tăi”, de la ora 18:00, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: piața muncii, creșterile salariale, evoluția dobânzilor și a cursului valutar.
În 30 septembrie, a început sezonul 9 al emisiunii „Banii Tăi”
duminică, 29 septembrie 2019
Monica Ghiurco vă dă întâlnire în fiecare luni, de la ora 18:00, pe TVR1 și online pe TVR+.
Interviu în exclusivitate cu omul de afaceri Marius Iliev, la „Banii Tăi”
duminică, 21 iulie 2019
Luni, 22 iulie, s-a transmis o ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 13:30, la TVR1. Subiectele ediției: cotațiile principalelor valute, prețul aurului, piața muncii din România în următorii 10 ani și piața de investigații  în zona economico-financiară.
Banii tăi: Regimul fiscal al bacșișului
duminică, 14 iulie 2019
Pe 15 iulie, s-a difuzat încă o ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 13:30, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: impozitarea bacșișului, lipsa forței de muncă în industria ospitalității și turismul de croazieră.
Ambasadorul Israelului, în prima ediție “Banii Tăi” din sezonul 8
duminică, 30 iunie 2019
Din 1 iulie urmăriți sezonul 8 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni, de la ora 13:30, pe TVR1 și online pe TVR+.
Banii tăi: Interviu cu Daniela Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu
luni, 24 iunie 2019
Subiectele ediției au fost: Portul Constanța, redeschiderea minelor din România cu zăcăminte bogate în metale rare, aeroportul Băneasa redevine operațional și simplificarea accesării fondurilor europene. Luni, 24 iunie, ora 18:30, pe TVR1 și pe TVR+.
Despre investiţiile din România, în emisiunea
luni, 17 iunie 2019
Luni, 17 iunie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, î n fiecare marți, de la ora 9:00 , pe TVR1 și online pe TVR+.
Despre Programul Rabla, în emisiunea
luni, 10 iunie 2019
Luni, 10 iunie, ați urmărit o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+.
luni, 03 iunie 2019
Luni, 3 iunie, TVR 1 a transmis o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 18:30.
Accesarea fondurilor europene, luni la „Banii Tăi”
luni, 27 mai 2019
Luni, 27 mai, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 9:00, pe TVR1.
„Banii Tăi”, o lecție economică pentru toți
luni, 20 mai 2019
Industria 4.0, investițiile în educație și resurse umane constituie centrul de interes în ediția emisiunii „Banii Tăi” difuzată luni, 20 mai, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+.
Cum arată ratele la credite după renunțarea la Robor, la „Banii Tăi”
luni, 13 mai 2019
Luni, 13 mai, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”.  Emisiunea este în reluare marți, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.
Interviu în exclusivitate cu vicepremierul Daniel Suciu, în emisiunea
luni, 06 mai 2019
Luni, 6 mai, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, pe TVR1 și online pe TVR+, de la ora 18.30.
Bugetul de vacanță, luni la „Banii Tăi”
luni, 22 aprilie 2019
Luni, 22 aprilie, aţi urmărit o ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 23:30, pe TVR1 și online pe TVR+.
Sezonul 7 al emisiunii „Banii Tăi”, din 15 aprilie
luni, 15 aprilie 2019
Din 15 aprilie urmăriți sezonul 7 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni seară, de la ora 23:30, pe TVR1 și online pe TVR+.
Modul în care se calculează ratele la credite, vineri la „Banii Tăi”
vineri, 29 martie 2019
Vineri, 29 martie ați urmărit o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.
O nouă ediție „Banii Tăi”, pe TVR1
vineri, 22 martie 2019
Vineri, 22 martie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.  Despre bugetul Ministerului Cercetării pentru anul 2019, casele de marcat, costul orar al forței de muncă şi investiții în resursa umană.
O nouă ediție „Banii Tăi”, la TVR 1
vineri, 15 martie 2019
Vineri, 15 martie, de la ora 17:05, vorbim despre problemele pe care le au angajaţii din România, despre bugetul Ministerului Turismului și despre Gala „Femei în Economie”. Emisiunea se difuzează la TVR 1 şi online pe TVR+.
 „Banii Tăi”: Piaţa produselor cosmetice
vineri, 08 martie 2019
Vineri, 8 martie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: efectele ordonanței 114 asupra unor domenii-cheie din economie și piața de produse cosmetice.
Avocatul Gabriel Biriş, invitat la
vineri, 22 februarie 2019
Vineri, 22 februarie, o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.
Simfonia europeană a fiscalității în cheie românească
vineri, 15 februarie 2019
Vineri, 15 februarie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.
Bătălia pentru buget la
vineri, 01 februarie 2019
Vineri, 1 februarie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.
„Banii Tăi”: Recorduri negative pe piața financiară
vineri, 25 ianuarie 2019
Vineri, 25 ianuarie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.
O nouă ediție „Banii Tăi”: interviu cu Mihai Miron, investitor în sănătate
vineri, 18 ianuarie 2019
Vineri, 18 ianuarie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Monica Ghiurco îl are  invitat pe Mihai Miron, investitor în sănătate.
Începe sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, pe TVR 1
joi, 10 ianuarie 2019
Începem în forță noul sezonl, cu o revoluție financiară, dublată de o nouă conducere la Fisc, și de îngrijorări serioase privind perspectivele bugetare.  Vineri, 11 ianuarie, am urmărit prima ediție, de la 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.
Despre taxarea lăcomiei băncilor la
vineri, 21 decembrie 2018
Vineri, 21 decembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.
Salariul minim pe economie, la
joi, 13 decembrie 2018
Vineri, 14 decembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: salariul minim pe economie, salariile de la stat versus privat, importul forței de muncă, comerţul exterior și deficitul balanței comerciale.
Matteo Patrone, cap de afiș vineri la „Banii Tăi”, la TVR1
marţi, 04 decembrie 2018
Vineri, 7 decembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: problemele mediului de afaceri românesc, impactul financiar al voucherelor de vacanță și monedele digitale.
O nouă ediție “Banii Tăi”, vineri la TVR 1
joi, 22 noiembrie 2018
Vineri, 23 noiembrie, de la ora 17:05, la TVR1, aflați detalii despre m etoda de evaziune fiscală Carusel, cota de TVA de 5% în turism, Carta Albă a Turismului, piața spa din România și Black Friday.
Piața jocurilor de noroc la
joi, 15 noiembrie 2018
Vineri, 16 noiembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: Piața forței de muncă, Industria 4.0, Piața jocurilor de noroc, Deciziile de impunere ale ANAF.
„Banii Tăi”- Premiul de Excelență pentru promovarea mediului de afaceri
joi, 08 noiembrie 2018
Echipa emisiunii „Banii Tăi” a obținut Premiul de Excelență în Jurnalism pentru promovarea mediului de afaceri românesc în cadrul Galei Topul Național al Firmelor, ediția XXV, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României.
joi, 01 noiembrie 2018
Vineri, 2 noiembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.
Investiţiile străine în România
vineri, 26 octombrie 2018
Vineri, 26 octombrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.
România are deficit de talente
joi, 18 octombrie 2018
Vineri, 19 octombrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi” cu Monica Ghiurco, de la ora 17:05, pe TVR 1 și online pe TVR +.
joi, 11 octombrie 2018
Vineri, 12 octombrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR 1 și online pe TVR+. Monica Ghiurco îl are ca invitat pe Mihai Marcoci, președinte al Asociației pentru Management Strategic și Lobby.
Din 5 octombrie urmăriți sezonul 5 al emisiunii „Banii Tăi”, de la 17:05, pe TVR1
joi, 04 octombrie 2018
În prima ediție din acest sezon, Monica Ghiurco l-a avut ca invitat pe Varujan Pambuccian, matematician și informatician.
O nouă ediție „Banii Tăi”: competitivitate și investiții în cercetare
miercuri, 26 septembrie 2018
Urmăriți joi, 27 septembrie, o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 18:00, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele emisiunii: competitivitate, investiții în cercetare, Robor și inflație.
O nouă ediție „Banii Tăi”: Interviu cu comisarul european Corina Crețu
miercuri, 19 septembrie 2018
Vineri, 21 septembrie, ați urmărit o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:30, pe TVR1 și online pe TVR+. Invitatul Monică Ghiurco este comisarul european Corina Crețu.
O nouă ediţie “Banii Tăi”: Interviu cu Lucian Bode, fost ministru al Economiei
vineri, 14 septembrie 2018
Urmăriți vineri, 14 septembrie, o nouă ediție a emisiunii “Banii Tăi”, de la ora 17:30, pe TVR1 și online pe TVR+. Invitatul Monicăi Ghiurco este Lucian Bode, fost ministru al Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri.
„Banii tăi”, o emisiune de educaţie financiară, la TVR 1
joi, 13 aprilie 2017
Aflăm cum poate fi gestionat mai eficient bugetul personal şi cum pot fi evitate capcanele financiare în noul program realizat şi prezentat de Monica Ghiurco, din 19 aprilie, în fiecare miercuri, de la ora 22.30, la TVR 1 şi TVR+.
Procurorul general al României are cuvântul la „Întrebări şi răspunderi”
luni, 13 martie 2017
Augustin Lazăr a fost invitatul Monicăi Ghiurco în dezbaterea de luni, 13 martie, difuzată de la ora 17.30, la TVR 1 şi TVR+.
Ministrul Finanţelor a discutat despre Bugetul pe 2017, la „Ediţie specială”
vineri, 17 februarie 2017
Monica Ghiurco şi invitaţii săi la „Ediţia specială” de vineri, 17 februarie, au analizat de asemenea, şi situaţiile de abuz în serviciu. În direct, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.
„Întrebări şi răspunderi”, la 26 de ani de la Mineriadă
luni, 13 iunie 2016
Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi Marian Munteanu sunt invitaţii Monicăi Ghiurco la ediţia specială ce a marcat împlinirea a 26 de ani de la evenimentele din iunie 1990. Emisiunea s-a transmis în direct luni, 13 iunie, de la ora 18.00, la TVR 1 şi TVR+.
Drama refugiaţilor, în documentarul „Întoarcerea acasă”, la TVR 1
vineri, 22 ianuarie 2016
Luni, 25 ianuarie, de la ora 18.00, TVR 1 a difuzat, în cadrul unei ediţii speciale  Întrebări şi răspunderi , un film semnat de Monica Ghiurco, realizat în „Betania de dincolo de Iordan”.
Interviu exclusiv cu generalul american în rezervă Patrick Edward Rea
vineri, 06 noiembrie 2015
Monica Ghiurco a adus telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii Întrebări şi răspunderi ,  duminică, 8 noiembrie, de la ora 15.00 , la TVR 1 şi TVR+
Observatori la Parlamentul European, o nouă ediţie la TVR 1
vineri, 30 octombrie 2015
Duminică, 1 noiembrie, telespectatorii TVR 1 au aflat informaţii în premieră despre oportunităţi de finanţare a cercetării, pe care România le poate accesa într-o nouă ediţie a emisiunii Observatori la Parlamentul European.
Noutăţile din agenda europeană, dezbătute la TVR 1
joi, 23 iulie 2015
O dată la două săptămâni, jurnaliştii Monica Ghiurco şi Ion Stavre vă aduc cele mai importante ştiri şi dezbateri care au loc la Bruxelles şi Strasbourg. „Observatori la Parlamentul European” vă aşteaptă duminică, de la 18.45, la TVR 1.
Preşedinte pentru România, ultimele ediţii de weekend la TVR 1
vineri, 24 octombrie 2014
Alţi patru candidaţi la Preşedinţia României sunt aşteptaţi să-şi expună argumentele în cadrul emisiunilor electorale Preşedinte pentru România de la TVR 1, sâmbătă şi duminică, de la ora 21.00.
Dezbateri de weekend la Preşedinte pentru România
vineri, 17 octombrie 2014
Alţi patru candidaţi la Preşedinţia României au fost aşteptaţi să-şi expună argumentele în cadrul emisiunilor electorale Preşedinte pentru România de la TVR 1, sâmbătă şi duminică, de la ora 21.00.