loader
Foto

Zilele culturii sîrbe la Timişoara

Zilele culturii sîrbe la Timişoara au fost inaugurate printr-o festivitate ce a marcat prezenţa membrilor marcanţi ai comunităţii şi a unor înalţi demnitari.

 

Prezenţa activă a comuniităţii sîrbe în viaţa culturală a regiunii Banat şi a oraşului Timişoara, în contextul în care acesta şi-a depus candidatura pentru titlul de capitală culturală europeană în 2021, se distinge prin activităţile organizate la un nivel tot mai ridicat.

Zilele culturii sîrbe la Timişoara au fost inaugurate printr-o festivitate ce a marcat prezenţa membrilor marcanţi ai comunităţii şi a unor înalţi demnitar pe scena din sala Capitol a Filarmonicii Banatul, unde s-a desfăşurat apoi premiera unui film artistic sîrbesc. Un alt eveniment de marcă al manifestării a fost concertul „Tamburaşii cîmpiei bănăţene”, susţinut de Orchestra de tamburaşi a RTV Novi Sad şi a soliştilor Jasmina Fenjac şi Pera Todorovici din Timişoara.

Emisiunea "Orizonturi Sîrbești" se difuzează marţi 2.12.2014 ora 12.20 la TVR3 şi miercuri 3.12.2014 ora 19.30 la TVR Timişoara.

 

 

 

 

Cătălin Sava v-a invităt să urmăriți o ediție "România Diversă" despre comunitatea armenească din Iași.

"Waste Side Story" este un spectacol care vorbește despre comunitatea oamenilor de la Pata Rât. Dan Vasile semnează regia.

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

publicat: joi, 09 mai 2024

Joi, 9 mai, de la ora 14:00, la TVR Timișoara, urmărim o emisiune dedicată actorului Marko Adžić.

 

#TVRminoritati