loader
Foto

Zbor şi gastronomie

Suntem cu ochii când pe cer, când în farfurie. Călătoria pe care o facem în această ediție ne duce deasupra norilor. Aeroclubul României face spectacol la Iași iar echipa emisiunii „Călătorie cu gust”/„România în bucate” este invitată să participe împreună cu telespectatorii săi. Aflăm și rețete noi, la înălțimea așteptărilor oricărui gurmand.

 

Vă invităm la o sesiune de gătit inedită, împreună cu chef  Victoraș, la Aeroclubul „Alexandru Matei” din Iași, care se desfășoară simultan cu antrenamentele pentru Air Show, un eveniment de aviație care reunește cei mai buni piloți sportivi ai țării. Facem, mai întâi, spectacol în farfurie iar, mai apoi, ne bucurăm de spectacolul aviatic oferit de echipa națională de acrobație aeriană „Hawks of Romania”, dar și de planoriștii și piloții de avioane ultraușoare ai Aeroclubului României.

Chef Pictoraș gătește trei preparate la grătar:

- cotlet de oaie cu sos de ciuperci,

- tomahawk de porc cu sos de iaurt și usturoi,

- frigărui cu ficăței de mușchi și pulpă de pui

Urmăriți această ediție a emisiunii „România în bucate”/„Călătorie cu gust” vineri, 25 iulie, de la ora 14.35, pe TVR Internațional.

***

Realizator: Raluca Aftene
Sursa foto: captură din emisiune

 
„Etnicity”, un city break în România multietnică, la TVR 1

Toamna aceasta, Redacția Alte Minorități a Televiziunii Române aduce diversitatea etnică urbană la TVR 1, dând startul unei noi producții tv: ...

Premieră: Rubrică în limba rromani, în cadrul emisiunii „Opre Roma”, la TVR 1

Realizată și prezentată de doi oameni valoroși ai comunităţii rrome, actori și activiști culturali recunoscuți – Zita Moldovan și Sorin Aurel ...

Urmărim o ediție "Europolis" despre comunitățile bulgare din satele Lunca și Vișina, județul Tulcea. Moștenirea lor muzicală, meșteșugărească și ...

 

#TVRminoritati