loader
Foto

Toamna culturală la "Orizonturi sîrbești"

Asociaţia culturală „Beli bagrem” organizează în fiecare an câteva manifestări culturale şi educative. Preşedintele acesteia, dl. Milenco Luchin vorbeşte despre spectacolul programat în data de 2 decembrie în sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

 

„Toate iubirile noastre” este intitulat spectacolul şi concertul de anul acesta prin care se aniversează cinci ani de activitate a Asociaţiei culturale „Beli bagrem”, precum şi un secol de la încheierea războaielor balcanice, în 1913.

Vor fi prezentate două filme documentare, în cadrul proiectului „Trezvia sufletului” şi apoi va urma un concert semi-simfonic şi de folclor cu orchestra Bezdan, grupul vocal de copii Zvoncici, orchestra de tamburaşi şi solişti.

Despre acest program şi alte aspecte ale activităţii sale culturale ne vorbeşte conf. dr. Milenco Luchin, unul din cei mai activi animatori culturali ai comunităţii sîrbe din Banat. Emisiunea este ilustrată cu înregistrări din spectacolele anterioare.

Emisiunea “Orizonturi Sîrbești” este difuzată pe TVR Timişoara  miercuri 20.11 la ora 20.00 (cu reluare joi 21.11 la ora 11.00) iar pe TVR 3 marți 26.11 la ora 11.30 (cu reluare miercuri 27.11 la ora 0.00).

(w882)

 

Cătălin Sava v-a invităt să urmăriți o ediție "România Diversă" despre comunitatea armenească din Iași.

"Waste Side Story" este un spectacol care vorbește despre comunitatea oamenilor de la Pata Rât. Dan Vasile semnează regia.

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

Marko Adzic: Actor de film | VIDEO

publicat: joi, 09 mai 2024

Joi, 9 mai, de la ora 14:00, la TVR Timișoara, urmărim o emisiune dedicată actorului Marko Adžić.

 

#TVRminoritati