loader
Foto

Oltenia Multireligioasă, la “Toți Împreună” | VIDEO

Duminică, 17 decembrie, la “Toți Împreună” am vorbit despre Oltenia Multireligioasă, despre toleranță, solidaritate, dar și despre diversitatea credințelor.

 

.
Omul credincios interesat de spriritual acceptă diversitatea religioasă doar fiindcă îl îndeamnă mentalitatea dominantă ? La această întrebare și nu numai ne-a răspuns prof.univ.dr Mihai Vladimirescu, în cadrul unui interviu bine structurat.

La rubrica Salam Aleikum vom înțelege mai bine ceea ce înseamnă Islamul, el reprezentând una dintre cele trei mari credințe abrahamice, alături de iudaism și creștinism. Islamul are peste 1,8 miliarde de adepți în întreaga lume.

Iar la “Diversitate creștină” vom afla povestea din spatele Bisericii Romano-Catolice “Sfântul Anton” din Craiova, dar și povestea comunității catolice din regiunea noastră, o comunitate mică, dar extrem de inimoasă.

 
Cea mai bună plăcintă de dovleac, la un festival culinar bulgăresc din Teleorman | VIDEO

Prima ediție a festivalului culinar al plăcintei de dovleac s-a desfășurat în Teleorman și i-a bucurat pe participanți cu mâncăruri tradiționale ...

"Transilvania Policromă", la ceas de sărbătoare | VIDEO

publicat: miercuri, 27 decembrie 2023

La ceas de sărbătoare vă propunem o ediţie specială a emisiunii "Transilvania Policromă", care are în prim-plan comunitatea ucrainenilor care ...

Ucraineni reuniți la Tg. Mureș | VIDEO

Ucraineni reuniți la Tg. Mureș | VIDEO

publicat: vineri, 22 decembrie 2023

Sute de refugiați ucraineni au venit sâmbătă la Târgu-Mureș pentru a marca venirea sărbătorilor de iarnă.

 

#TVRminoritati