loader
Foto

Galerie foto

"Toți împreună", duminică la TVR Craiova | VIDEO

Povestea unei inimoasei familii de italieni a fost difuzată la "Oltenia Multietnică", duminică, 17 martie, ora 19.30.

 

Un număr impresionant de familii italiene alungate de criza agrară din Italia au venit ca muncitori agricoli pe terenurile din Dolj. Pe moșia latifundiarului Pera Opran de la Ișalnița a muncit și familia de italieni Marieta și Luigi Sgubin.

(w882)Pe urmele acestora a mers strănepotul, Cristian Sgubin, care nu vrea ca originile sale să se piardă în negura vremurilor.

.
Oltenia a fost din toate timpurile o regiune istorică caracterizată de o diversitate culturală, lingvistică și religioasă. Iar când vine vorba de diversitate, UMF Craiova este locul perfect unde tinerii de toate naționalitățile și religiile se simt ca la ei acasă. Povestea celor cinci studenți care conviețuiesc la Craiova a fost prezentată la rubrica "Diversitate în Educație".
.
(w882)Iar la "O carte…o minoritate" am vorbit despre Victor Eftimiu, poet, prozator, dramaturg, macedoromân, născut în Albania dar care a studiat în limba greacă.

(w882)

 
Prim-Plan Obiectiv: Ziua Romilor | VIDEO

Prim-Plan Obiectiv: Ziua Romilor | VIDEO

publicat: marţi, 09 aprilie 2024

Luni, 8 aprilie, de la ora 16.00, în direct la TVR Craiova, am discutat despre cei 30 de ani de arhitectură cu președintele Ordinului ...

8 aprilie - Ziua Internațională a Romilor | VIDEO

8 aprilie - Ziua Internațională a Romilor | VIDEO

publicat: marţi, 09 aprilie 2024

O expoziție care sintetizează parcursul istoric al romilor pe teritoriu românesc a fost deschisă la Cluj-Napoca de Ziua Internațională a Romilor.

România diversă, ediție specială de

Luni, 8 aprilie, de la ora 12:00, Cătălin Sava v-a invitat la o ediție speciala "România diversă".

 

#TVRminoritati